Thailand fa

Huay Yang Thailand I min blogg beskriver jag vårt liv i Thailand främst från vår lilla fiskeby Ban Huay Yang, 32 mil söderut från Bangkok. Tack för att du thailand fa min blogg och jag gillar att få respons i massor via din kommentar eller om du klickar på gillahjärtat! Däremot var motvinden hem till Huay Yang igen mycket tuffare än sist och till och med i nedförsbackarna gick det långsamt utan pedaltramp.

Det var som att kämpa mot en vägg men det ger suveränt bra träning så att misströsta är slöseri med energi och det är bättre att använda energin till att kämpa på istället. Stort TACK min älskade Rulle för dagens tuffa cykelträningspass och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag! Kategorier: CYKELTRÄNING, INSPIRATION, FYSISK TRÄNING och HÄLSA, Yoga etc. 2018-12-17 R-L en liten bar med alkoholhaltiga drycker.

Thailand och i min blogg beskriver jag vår vardag och helg i byn Ban Huay Yang samt våra resor i övriga Thailand, Malaysia, USA och Bahamas, Singapore, Australien, Nya Zeeland samt även om vårt liv i Sverige. Vad som finns i min blogg och om du letar efter något speciellt kan du kanske hitta det du söker under respektive KATEGORI. I min blogg har jag tagit alla foton själv om inget annat anges. 2018-12-15 Stort TACK till alla mina bloggläsare! CYKELTRÄNING, INSPIRATION, FYSISK TRÄNING och HÄLSA, Yoga etc. HUAY YANG: Frisersalonger, Nagelvård, Ansiktsmassage, Skönhet etc.

HUAY YANG: Kokosnöts- och Isfabriker etc. HUAY YANG: Tvätteri, Tvättautomater, Skräddare, Sömmerskor etc. Odlingar, Vilda blommor och träd, palmer etc. Den här artikeln behöver fler eller bättre källhänvisningar för att kunna verifieras. Det tidigare namnet för Thailand var Siam.

Namnbytet från Siam till Thailand gjordes två gånger, men i officiell mening bara en gång. 1939 ändrades namnet inofficiellt från Siam till Thailand. 1945 ändrades namnet inofficiellt tillbaka till Siam. 1949 ändrades namnet officiellt till Thailand. Det moderna kungadömet Thailand bildades utifrån det äldre kungadömet Ayutthaya som i sin tur bildats cirka 1350. Därefter återgick man till att kalla riket för Siam mellan 1945 och 1949. Siam var det enda riket i området som inte erövrades och koloniserades av europeiska makter.